Nye brygger

Simen Pedersen, 31. August 2022


Da er endelig alt klart for utskifting av B, C D og E bryggene i havna. Offentlige tillatelser er på plass og kontrakter er signert med entreprenør og bryggeleverandør. Dermed blir det oppstart av prosjektet i oktober - som vil være klart senest ved utsett våren 2023. 

Gjennomføring av tiltaket vil ha konsekvenser for medlemmene i Sarpsborg baatforening ved at noe av opplagsplassen på land ikke kan benyttes til båtopplag kommende vinter samt at båtplasser ved bryggene B, C, D og E vil måtte tømmes for båter tidligere enn det som er vanlig. Båteiere på disse bryggene oppfordres til å ta opp båtene før 1. oktober. Strøm og vann på B, C og D bryggene blir frakoblet ca 1. oktober. De som skal ha båten ute etter denne dato må ta kontakt med plassjef på mail for å avtale alternativ båtplass. Det er fortsatt ledige opplagsplasser på vann for medlemmer som ønsker dette. Søknad sendes i havneweb eller sendes plassjef på mail.

Styret minner også om at det vil bli omrokkeringer på båtplasser for 2023 sesongen for å optimalisere bruken av havna. Som informert om tidligere vil plasskomiteen ha mandat til å fristille alle båtplasser og plassere båtene på nytt.



Tilbake