Velkommen til Seilforeningen 1928

"Det var en gang en håndfull seilere som konkurrerte med hverandre så snart de møttes på fjorden. Men når de var alene gikk båten som aller fortest. Alle var enige om at alle de andre skrøt uberettiget av egen båt og spesielt av egne ferdigheter som seiler........"

Slik heter det i jubileumsboken om året 1928, da seilentusiaster i Stavanger dannet en ny forening. De ville arrangere regattaer for å slå fast hvem som var best. Foreningen drives fortsatt med entusiastisk frivillig innsats av medlemmene, og uten fast ansatte. Den har i dag ca.120 medlemmer. 

 

Årsmøte 2019

Det innkalles med dette til årsmøte i Seilforeningen 1928 den 12 mars 2019 kl. 18

Møtet holdes på Hansons Minde, som ligger mellom Forum hotell på Tjensvoll og Tjensvollkrysset. Parkering i parkeringshus.

Saklista for årsmøtet står i foreningens lov. Den ligger her http://www.sf1928.no/lov-for-sf1928/år

Saker som ønsket behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 26. februar. 

Stavanger, 16. januar 2019


Tore Breiland

Styrets leder

 

i Breivig, Østre bydel, sentralt i Stavanger. Vi er ca 120 medlemmer som driver regattaseiling, tur- og havseiling. Våre regattaseilere viser godt igjen på resultatlistene. Turseilerne ferdes i Ryfylke, videre ut over Nordsjøen og i Skandinaviske farvann. Havnen har plass til omlag 50 båter. Anlegget har egen slipp, servicebrygge med mastekran, opplagsplass og klubbhus.