Velkommen til  klubbsidene til
Seilforeningen 1928 i Stavanger

Dette er nettstedet for administrering av Seilforeningen 1928 

Er du interessert i å bli medlem, kan du bruke kontaktinformasjonen i menyen til venstre.  Det samme om du samtidig ønsker å søke båtplass i havnen vår i Breivik. Eller om du trenger å leie slippen eller bruke andre fasiliteter hos oss.

Medlemmer kan logge seg inn og følge med i foreningens styre og stell og - ikke minst - vedlikeholde informasjonen om seg og eventuelt den båten de har.  

 Vil du vite mer om foreningens regattaer og annen informasjon om SF 1928, så finner du det på nettstedet vårt,  sf1928.no

Årsmøtet 2021

Årsmøtet for 2020 skjer 16. mars 2021, klokka 19.00 i Brodd-huset. Årsmøtet er planlagt slik at du som vil er velkommen til å delta fysisk eller du kan bli med på møtet digitalt via Teems. Innkalling til årsmøtet kommer til din epostadresse og på SMS. Forslag som skal behandles på årsmøtet må sendes styret senest 3. mars. Årsmøtedokumenter blir tilgjengelig på Havneweb inn 9.mars.

i Breivig, Østre bydel, sentralt i Stavanger. Vi er ca 120 medlemmer som driver regattaseiling, tur- og havseiling. Våre regattaseilere viser godt igjen på resultatlistene. Turseilerne ferdes i Ryfylke, videre ut over Nordsjøen og i Skandinaviske farvann. Havnen har plass til omlag 50 båter. Anlegget har egen slipp, servicebrygge med mastekran, opplagsplass og klubbhus.