Velkommen til Seilforeningen 1928

"Det var en gang en håndfull seilere som konkurrerte med hverandre så snart de møttes på fjorden. Men når de var alene gikk båten som aller fortest. Alle var enige om at alle de andre skrøt uberettiget av egen båt og spesielt av egne ferdigheter som seiler........"

Slik heter det i jubileumsboken om året 1928, da seilentusiaster i Stavanger dannet en ny forening. De ville arrangere regattaer for å slå fast hvem som var best. Foreningen drives fortsatt med entusiastisk frivillig innsats av medlemmene, og uten fast ansatte. Den har i dag ca.120 medlemmer. 

 

Siste nytt:

Denne høsten skjer det store endringer med hvordan foreningen presenterer seg til medlemmene og utdad. Vi tar i bruk et mer interaktivt datasysten som gir medlemmene større medvirkning til hvordan de skal presenteres i systemet. Alle medlemmer som er registrert med epost-adresse eller mobiltelefon har fått melding med brukernavn og passord slik at de kan logge på og ajourføre sin informasjon.

- I år er det 90 år siden Seilforeningen 1928 ble stiftet.

Styret planla å arrangere jubileumsfest på Helgøysund Marina i august. Men interesseen var så beskjeden at festen ble avlyst. I stedet planlegger vi nå et meddlemsmøte i løpet av høsten med innlagt jubileumsmarkering. Følg med på nettsidene for mer informasjon!

i Breivig, Østre bydel, sentralt i Stavanger. Vi er ca 120 medlemmer som driver regattaseiling, tur- og havseiling. Våre regattaseilere viser godt igjen på resultatlistene. Turseilerne ferdes i Ryfylke, videre ut over Nordsjøen og i Skandinaviske farvann. Havnen har plass til omlag 50 båter. Anlegget har egen slipp, servicebrygge med mastekran, opplagsplass og klubbhus.