Velkommen til  klubbsidene til
Seilforeningen 1928 i Stavanger

Dette er nettstedet for administrering av Seilforeningen 1928 

Er du interessert i å bli medlem, kan du bruke kontaktinformasjonen i menyen til venstre.  Det samme om du samtidig ønsker å søke båtplass i havnen vår i Breivik. Eller om du treenger å leie slippen eller bruke andre fasiliteter hos oss.

Medlemmer kan logge seg inn og følge med i foreningens styre og stell og - ikke minst - vedlikeholde informasjonen om seg og eventuelt den båten de har.  

 Vil du vite mer om foreningens regattaer og annen informasjon om SF 1928, så finner du det på nettstedet vårt,  sf1928.no

Årsmøte 2019

Det innkalles med dette til årsmøte i Seilforeningen 1928 den 12 mars 2019 kl. 18

Møtet holdes på Hansons Minde, som ligger mellom Forum hotell på Tjensvoll og Tjensvollkrysset. Parkering i parkeringshus.

Saklista for årsmøtet står i foreningens lov. Den ligger her http://www.sf1928.no/lov-for-sf1928/år

Saker som ønsket behandlet på årsmøtet må være styret i hende innen 26. februar. 

Stavanger, 16. januar 2019


Tore Breiland

Styrets leder

 

i Breivig, Østre bydel, sentralt i Stavanger. Vi er ca 120 medlemmer som driver regattaseiling, tur- og havseiling. Våre regattaseilere viser godt igjen på resultatlistene. Turseilerne ferdes i Ryfylke, videre ut over Nordsjøen og i Skandinaviske farvann. Havnen har plass til omlag 50 båter. Anlegget har egen slipp, servicebrygge med mastekran, opplagsplass og klubbhus.