Lindesnes havn KF -

havneforetaket i Lindesnes kommune


Lindesnes Havn KF forvalter alle småbåtplasser i Lindesnes kommune.  All henvendelse om leie, oppsigelse eller annet som gjelder båtplasser går gjennom LindesnesHavn KF.   Det er for tiden mange ledige båtplasser i kommunen og derfor lett å få plass.

Våren 2020 lanserte vi ny båtplassportal for hele Lindesnes kommune alle kan nå lage profil og finne seg ledig plass.  Navnet på denne portalen er:  www.havneweb.no/lindesnes og det er her du er nå :-)

Klikk på søk båtplass og du er igang.  Begrepet "fast plass" betyr at du har plassen fra år til år i sommersesongen fra ca 1.4 til 01.11.  Begrepet "leie plass" betyr at du kan ha båtplassen for en sesong så sant denne er midlertidig ledig.  Ta kontakt om midlertidige ledige plassser.  Begrepet "vinterplass" betyr at du kan fortøye en vintersesongen mellom 1.11 og 31.3. 

Alle som har båtplass administerer egen båtplass på denne portalen.  Husk å kontrollere opplysningene dine, adresse, båttype med bredde og lengde, tlf, e-post mm slik at dette er oppdatert.

Båthavnsreglement og prislister finner du på www.lindesneshavn.no eller under fanen "dokumenter" etter at du har logget inn på havneweb.

 

Fasiliteter
Strøm