l%E3%B8pshavnlogo uten undersrift kvadrat 51x512

Om Løpshavn:

 

Løpshavn ligger like nord for Løpsmark i Bodø kommune. Båtforeningen ble stiftet 13, mai 2008 og havnen ble tatt i bruk uniddelbart etterpå. Totalt har vi 181 plasser hvorav 2 av disse er gjesteplasser.

Havnen er organisert slik at hver eier har en part i eget gårds og bruksnummer til havna. Dette tinglyses på eier. Båtforeningen tar seg av administrasjon og nødvendig vedlikehold av havnen. For dette betaler hver eier en medlemskontigent til båtforeningen og kan bli innkalt til nødvendig dugnad. Havnen har eget reglement og foreningen har egene vedtekter.

lh2

Båtplass:

Ønsker du deg båtplass i Løpshavn så sjekk ut i menyen "Kjøp,salg og leie" her på hjemmesiden eller på finn.no. Båtplassene eies av hver medlem og ikke av båtforeningen. Disse kan selges fritt. Hvis du ikke finner noe av interesse så kan du sende en e-post til lopshavn@havneweb.no og merk den med "Båtplass" så kan vi legge ut dine ønsker på hjemmsiden.

Båtutsett:

I Løpshavn har vi et båtutsett med støpt betong. Passer nok best for moderat store båter da oppsettet er nokså bratt. Pass på å ha grei størresle på bilen og at det ikke er lav vann. 

Gjesteplass:

Vi ha to gjesteplasser i Løpshavn. Disse ligger ytterst på hver sin flytebrygge og er godt merket. Strøm og vann er tilgjengelig. På vinteren kobles vann ut.

Betaling gjør du på forhånd via Vipps konto 85508 Kr 150 pr. døgn. Merk betaling med båtnavn. Først til mølla gjelder.

WiFI:

WiFi er tilgjengelig i havnen. Ved å logge inn i Havneweb vil man få tilgang til passord.

Strøm:

Det er strøm tilgjengelig på stål og betongbrygga. (Vi kan ikke garantere 100% oppetid på denne)

Vann:

Det finnes vann på stål og betongbrygga. Kobles ut ved fare for frost. Vintervann finnes ved vår bod ved båtutsettet.

 

Link:

Havnereglement for Løpshavn Båtforening

Fasiliteter
Dusj
Gjesteplasser
Strøm
Toalett
Vaskemuligheter