Vollen Marina

En komplett marina i indre Oslofjord med alle fasiliteter.

På området finnes båtplasser, gjestehavn, båtleverandører, dykkersenter med utleie av utstyr og luft, båt og motorservice, bensinstasjon og kiosk med maritime klær og båtrekvesita.

Vollen Marina Gjestehavn 30 gjesteplasser. Fasiliteter: toalett, dusj, vaskemaskin/tørketrommel, treningsrom og bar. (vollen-marina.no/gjestehavn/) Booking: (marina-booking.no) eller bruk app: marinabooking (velg Vollen Marina)

Bryggerestaurant  Bukta Matbar med 250 plasser ute og ca 90 plasser inne. God mat og drikke.

Cafe Penny Lane by Villa med god mat og masse fint interiør.

Treningssenter med PT og fysio

Oslofjorden Dykkersenter med innendørs basseng for prøvedykk. Her er det mulig å ta dykkerkurs, det er også en flott butikk med dykkerutstyr for både nybegynnere og viderekommende. Stor butikk med muligheter for påfylling av luft. (ofds.no)

Varm i Vollen med mulighet for leie av badstue og drop in. (varmivollen.no)

Lading: Våren 2024 får vi AC lading for både bil og båt på indre brygge. Vi vil også få to hurtigladere, dc til båt i den nye gjestehavna. Planlagt åpningsevent er 22. mai.

Ny båt?

Princess

Hanse, Dehler, Sealine, Fjord

Greenline, Dufour, Strana mm

Fra Vollen Marina er det kort vei til Vollen sentrum med butikker, gallerier og kystkultursti. Hurtigbåt til Aker Brygge har også avgang fra bukta. Besøk gjerne Oslofjordmuseet.

Vollen er et perfekt utgangspunkt for båtturer med kort vei til Middagsbukta, Håøya og Sandspollen.

Vollen Marina fremstår i dag som et topp moderne marinaanlegg i indre Oslofjord. Marinaen ønsker å utvikle området til et maritimt senter med tilbud av alle tjenester innen den maritime arena. Vi har allerede på plass flere aktører innen båtagenturer. 

 Vi har både store og små kontorlokaler til leie. 

Marinaen har også eget verksted og  travellift med en løftekapasitet på 50 tonn.