Os Seilforening i Norsk Seilsportsliga - J/70 seiling.

Ole Christian Lekven, 1. February 2024


ssl 1ssl logo

Etter medlems-initiativ har Os Seilforening jobbet med og engasjert seg i Vestlands Seilkrets' initiativ for økt J/70 seiling på Vestlandet i 2024. Seilforeningen ser også på muligheten for at Os Seilforening kan stille lag til Norsk Seilsportsliga for første gang.

Vestland Seilkrets planlegger i samarbeid med flere seilforeninger i regionen lån av 5 J/70 båter fra Norges seilforbund. Båtene skal være stasjonert i Bergen sentrum (Verftet) i april, frem mot årets første stevne i Seilsportsligaen som skal arrangeres i Bergen (Verftet) 11-12. mai. 

Representanter fra styret har sammen med andre medlemmer jobbet intensivt i kulissene for å sondere interesse og muligheter for Os Seilforening. Planene til seilkretsen begynnet å falle på plass og vi ser at interessen fra egne medlemmer kan være stor nok til at en lokalsatsing kan være mulig. 

Et eventuelt foreningslag i Seilsportsligaen krever engasjement og forpliktelse fra så mange som mulig. 

Medlemmer som selv kan være interessert i J/70 seiling, eller kjenner andre som kan være interessert bes ta kontakt med styret. Vi ønsker i denne sammenheng særlig å komme i kontakt med ungdommer, i alderen 14 år og over, som kan være interessert i seiling.

Vi planlegger medlemsmøte med mer informasjon. Se egen nyhetssak. 



Tilbake