Søly Båthavn er en medlemsstyrt havn som drives av Moss Seilforening. Havnen ligger på østsiden av Jeløy, syd for kanalen.

I nærområdet finnes turstier, buss, badeplasser og dagligvarer. Det er gåavstand til Moss sentrumhvor du finner bl.a. tog, terje, hoteller restauranter og vinmonopol

På nordre molo, like innenfor moloåpningen er det en gjestebrygge hvor to båter kan ligge «longside» utenpå hverandre med baugen mot syd. Ellers i havna har vi et system med røde/grønne skilt, hvor gjestende båter kan legge seg på grønt over natten. Hvis man har tenkt å forlate båten over natten skal nattevakt eller havnesjef ha beskjed. Man må være forberedt på at skiltet kan endres til rødt i løpet av natten og at man dermed må flytte til en annen plass, eksempelvis allerede neste dag.
Maks tillatt båtlengde i havna er 13 meter - 42,5 fot. Det er plasser med 5 meters bredde på moloene, og 4,3 / 4,0 / 3,5 meter bredde på flytebryggene.

Seilforeningens medlemmer har anledning til å søke fast båtplass, plass for langtidsleie, sommer eller vinter, eller vinteropplag på land. Vennligst ta kontakt med havnesjef for nærmere informasjon vedrørende dette.

Fasiliteter
Dusj
Gjesteplasser
Strøm
Toalett