Redningsselskapet arrangerer loppemarked søndag 16 okt på Skansen.

Steinar Skaar, 5. October 2022


Redningsselskapet er en viktig samarbeidspartner for TBF og ikke minst viktig for våre medlemmers trygghet på sjøen. Redningsselskapet skal arrangere loppemarked søndag 16 oktober kl 12-15 på Skansen (se mail-tekst under).

TBF oppfrdrer alle våre medlemmer som har tid og anledning til å støtte Redningsselskapets virksomhet.

Mvh

TBF administrasjon

Invitasjon til loppemarked:

Hei!

Søndag 16/10 kl 12-15 arrangerer Redningsselskapet Frivillig Land Trondheim Båtloppis sammen med RS Ung på området utenfor Redningsselskapets lokaler på Skansen, Nedre Ila 8, 7018 Trondheim.

Loppemarkedet er tenkt å være en slags Finn.no Open Air der Trondheims befolkning kan ta med sine egne sjørelaterte saker som de kan tenke seg å selge eller gi bort. Dette skjer i høstferien, og folk har mulighet til å få rydda ordentlig i båter, boder og garasjer. Vi har også et samarbeid med RETURA, slik at vi kan hjelpe folk å bli kvitt ting de ikke får solgt på loppisen.

Vi skal i tillegg ha:

-          Eliaskjøring

-          Salg av kaffe og vafler

-          Opplæring i kasteline og livbøye for de som ønsker

RS Frivillig Land er en frivillig avdeling innad i Redningsselskapet som jobber med å forebygge drukning. Vi formidler kunnskap om livredning og sjømannskap, og sprer vannglede og gode holdninger på, ved og i vann. RS Ung er en frivillig avdeling i Redningsselskapet for ungdom mellom 13 og 26 år.

Vi blir veldig takknemlige om dere kunne ha delt arrangementet med båtforeningens medlemmer???? Velkommen!

Lenke til arrangement på FB: https://fb.me/e/2ebQW9Dai

Vh Linda Borgen, leder RS Frivillig Land TrondheimTilbake