Søknad om medlemsskap og båtplass i Trondheim Båtforening

For å søke plass i båthavnen; fyll ut skjemaet  ved å legge inn din e-post adresse i rubrikken nederst på denne siden. Trondheim båtforening (TBF) ber om at du leser instruksjonene under før du fyller ut søknadsskjemaet.

Trondheim Båtforening vil tildele båtplasser etter hvert som de kommer inn.

For å søke benytter du feltet under, hvor du begynner med å legge inn e-postadressen din og klikker "Neste steg", og fyller inn opplysningene vi behøver.

Start med å krysse av om du søker medlemsskap og evt fast plass eller korttidsplass (leieplass), fyll deretter ut resten av skjemaet.

Bruk merknadsrubrikken. Det er viktig at detaljer som ikke inngår i skjemaet fremkommer her.

Spørsmål om båttype
Har du båt, ber vi om at du fyller ut så mye informasjon som mulig om din båt. Dette inkluderer båttype/fabrikant, båtens dimensjoner (største lengde/bredde/vekt), registreringsnummer og forsikring. 
Har du ikke båt ennå,  kan du allikevel søke om båtplass og legge inn ca størrelse på båten, og selvsagt om det er motorbåt, eller seilbåt.

I søknadsskjemaet er det angitt båtplasser med forskjellig bredde. Det er helt nødvendig at du legger inn i søknaden bredden på den båtplassen du søker på. Båtplassens bredde skal være minst 0,5 meter bredere enn båtens største bredde. 

Angi hvilken havn/lokasjon du ønsker. Der hvor det er en "G" foran angivelsen av båtplassen betyr det Grilstad marina. Båtplasser uten "G" er i Trondheim sentrum. Hvis du ikke angir i hvilken havn/lokasjon du ønsker båtplass vil du ikke ha innflytelse over hvor du tildeles plass.

Fast plass: Søkere til fast båtplass bes oppgi hvilket tidspunkt de ønsker båtplass fra (måned) i merknadsrubrikken. Båtplasser tildeles fra den 1. i hver måned.

Korttidsplass: Søkere til korttidsplass (leieplass) bes oppgi perioden de søker plass for i merknadsrubrikken. Korttidsplass tildeles for hele måneder. Korttidsplasser tildeles normalt ikke for kortere perioder enn 4 måneder og kan ikke tildeles for mer enn 6 måneder sammenhengende. Hvis ikke annet blir oppgitt i søknaden tildeles leieplass for 6 måneder. Båtplasser tildeles fra den 1. hver måned.

TBF gjør oppmerksom på at mangelfullt utfylte søknader kan medføre lengre behandlingstid.

Under finner du informasjon om TBFs priser, samt regler for havnen og vedtekter. Det forutsettes at alle som søker om og blir tildelt båtplass hos TBF har lest og satt seg inn i gjeldende bestemmelser.

04_tildeling_av_havneplass._havnereglement_m_fremleie_25_aug_2022.pdf (85 kb)

vedtekter_tbf_2022.pdf (89 kb)

prisliste_2023.pdf (155 kb)

Legg inn eposten din først så kommer du til søknadskjema. 

Hvis du ønsker å søke i en spesiell havn kan du oppdatere søknaden i ettertid  på "Min side" under venteliste. Holde musepeker over ( i ) så får du mere informasjon. 

Oppsigelse av båtplass: 

Ved oppsigelse av båtplass må dette meldes skriftlig til TBF på mail: post@trondheim-baatforening.no. Ved oppsigelse av båtplass skal strømforbruk være avlest og meldt inn samt at båtplassen er ryddet for fortøyningstau og evt annet utstyr. TBF ber om at det i oppsigelsen opplyses om det ønskes fortsatt medlemsskap i TBF. 

Andel vedlikeholdskostnad (havneleie) refunderes ikke ved oppsigelse av båtplass, jfr TBF prisliste pkt 3. 

Søk her:

Legg først inn din epost adresse så sjekker vi om du har bruker i Havneweb så kommer du til søknadskjema