bilde grilstad marina%2C nytt perspektiv

 

Trondheim båtforening (TBF) er den største båtforeningen i Trondheimsområdet og forvalter mer enn 1100 båtplasser i Trondheim sentrum og på Grilstad marina. TBF kan tilby båtplasser til alle typer fritidsbåter opp til 15 meters (50`) lengde som ikke er sertifikatbelagt.

TBF administrerer totalt 14 forskjellige båthavner lokalisert forskjellige steder i Trondheim sentrum og på Grilstad marina. Alle havnene er utstyrt med mulighet for strømtilkobling og opplegg for ferskvann.

Havnen på Grilstad er vår nyeste båthavn. Den er godt beskyttet bak en solid molo og et svært godt utgangspunkt for båtliv i Trondheimsregionen. Havnen er moderne og velutstyrt med gode parkeringsmuligheter og har universell utforming som gjør den godt tilrettelagt for rullestolbrukere. 

I Trondheim sentrum har TBF en rekke båthavner i hhv Nidelva, i kanalen og på Skansen. Havnene er en svært synlig del av det visuelle uttrykket i Trondheim, og bidrar til byens maritime preg.

TBFs administrasjon og driftsoperatører sørger for vedlikehold, medlemshåndetring og administrasjon av båtplasser. Det er vår ambisjon at båthold i Trondheim skal være godt tilrettelagt og at TBFs virksomhet skal holde en høy standard. 

For mer informasjon om våre havner; logg deg inn på Havneweb eller kontakt TBF administrasjon.

Fasiliteter