Her søker du om fast plass eller leieplass.

 

Dersom du allerede har plass, fast eller leie sist sesong må du logge deg her:

https://www.havneweb.no/tool/login/

priser_2022.pdf (24 kb)  med mer detaljer om båtplassene.

I feltet "Type båt" må du angi om båten har mast. I feltet båtens "Lengde" er det "length over all" inklusiv anordninger i baug og hekk. Det blanke feltet nederst er til dine merknader.

Ikke still spørsmål i merknadsfeltet,de blir ikke besvart. Bruk heller post@teiebat.no

Jolle er en åpen, liten båt med ganske grunn kjøl,  6 – 12 fot lang og maks 9,9 HK motor. Kan bare leies for en sesong av gangen. Primært tiltenkt barn av folk som allerede har plass i havna. Dersom du allikevel får tildelt plass til en større båt vil prisen avgjøres ved skjønn.

Innbyggere i Færder kommune har fortrinn ved tildeling av fast plass

Har du fast plass og ønsker å bytte søker du om fast plass etter at du har logget deg på Havneweb.  https://www.havneweb.no/tool/login/  Bruk Dashboard - Venteliste - Venteliste fast plass - Ja - velg den plasstypen du ønsker å flytte til. Forklaring på alle  plasstypene finner i dokumentet Priser ovenfor . Dersom du har leiet plass et år og ønsker å leie for en ny sesong gjør du på samme måte som ovenfor, men velger Venteliste leieplass

Vinterplass , både opplag og ved kai er forbeholdt folk med båtplass i havna, fast eller leie. Lagring på land avtales med landansvarlig eller kranfører, lagring på vannet avtales med bryggeansvarlig. Send gjerne en mail til post@teiebat.no dersom du ikke treffer dem i havna.